Μετά από 15χρονη σχεδόν παρουσία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, περίοδο κατά την οποία χιλιάδες παιδιά και ενήλικες βίωσαν τις παιδαγωγικές μας αξίες, εμπιστεύτηκαν την ποιότητα των υπηρεσιών και συγχρωτίστηκαν με την επαγγελματική μας ευθύτητα, δημιουργήσαμε, το νέο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΡΑΣΜΟΣ.

H πρωτοβουλία μας υπακούει σε όλα τα κελεύσματα της εποχής (εκπαιδευτικά και επαγγελματικά) και σχεδιάστηκε με μεγάλη φροντίδα και προσοχή, με άξονες:
- τη διατήρηση και βελτίωση του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και υπηρεσιών, τις οποίες διαχρονικά παρέχουμε, με την ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ, οι οποίες μας καταξιώνουν χρόνια

- τη δυνατότητα προσφοράς καλύτερων οικονομικών προγραμμάτων στους μαθητές μας και τις οικογένειές τους.

- την πεποίθηση ότι η γλωσσομάθεια δεν πρέπει να συνιστά πολυτέλεια για τον οικογενειακό προϋπολογισμό και ότι τα παιδιά μας δεν πρέπει για οικονομικούς λόγους να αποκλείονται από την εκμάθηση περισσοτέρων της μίας ξένων γλωσσών.

 

Ελένη Λάγγη

Γεννήθηκε το 1974 στην Ελβετία(από μητέρα Ιταλίδα και πατέρα Έλληνα) όπου και έζησε έως το 1981. Είναι απόφοιτος α. του Τμήματος Ιταλικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Perugia και β. του Τμήματος Σύγχρονων Γλωσσών (Αγγλικά / Ισπανικά) και Λογοτεχνιών του Πανεπιστημίου Marconi της Ρώμης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία με ειδίκευση στη διδασκαλία των Ισπανικών ως ξένης γλώσσας του Πανεπιστημίου Universidad Europea del Atlάntico. Έχει πιστοποιημένη εξειδίκευση στη διδασκαλία ξένης γλώσσας σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Εργάστηκε ως καθηγήτρια σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών και το 2001 ίδρυσε το "Ξενόγλωσσο Κέντρο Σπουδών".

 

Αλέξανδρος Ρουβάς

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Newcastle-upon-Tyne με πτυχίο στην αγγλική γλώσσα. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία με ειδίκευση στη διδασκαλία με υπολογιστές από το Πανεπιστήμιο Durham. Έχει εκπαιδευθεί στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και διατελέσει βοηθός καθηγητή στο τμήμα αγγλικής γλώσσας του Πανεπιστημίου Roosevelt. To 2003 ίδρυσε το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας English.

 

Δρ. Αλέκος Στογιάννος

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1973 και από το 1981 έως το 1986 έζησε στη Στουτγάρδη. Εισήχθη ως 1ος  επιτυχών στο Τμήμα Γερμανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2001 ίδρυσε το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Κέρκυρας. Είναι διδάκτωρ Γεωπολιτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.