Με χαρά ανακοινώνουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα την έναρξη της συνεργασίας μας με τον υποστηριζόμενο από το Αυστριακό κράτος εξεταστικό φορέα, ÖSD.gr, ο οποίος προσφέρει πιστοποίηση στη Γερμανική Γλώσσα, αναγνωρισμένη διεθνώς και από το ΑΣΕΠ.
Αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής είναι η δημιουργία μίας επιπλέον εξεταστικής επιλογής για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Κέρκυρας, καθώς στις 30 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθούν στην Κέρκυρα εξετάσεις όλων των επιπέδων A1-C2!
Οι εγγραφές θα διαρκέσουν από την 1η έως και την 15η Μαΐου 2017 στην ιστοσελίδα του ελληνικού παραρτήματος ÖSD Griechenland www.osd.gr ατομικά ή ομαδικά, μέσω των Κέντρων Ξένων Γλωσσών του Νομού μας.

Ζήσε στη Γερμανία

Άλλη μία συνεργασία ανοίγει προοπτικές διαμονής και εργασίας στη Γερμανία. Αν θέλεις να δοκιμάσεις μία διαφορετική εμπειρία, στείλε βιογραφικό εδώ.

loader

Γίνε ένας από τους 28.500 φοιτητές του Πανεπιστημίου του Sunderland στη Βορειοανατολική Αγγλία και σπούδασε, επιλέγοντας ανάμεσα σε 89 προπτυχιακά και 63 μεταπτυχιακά προγράμματα. Επέλεξε για σπουδές είτε το campus  του Sunderland είτε το campus στο επιχειρηματικό κέντρο του Λονδίνου και απόκτησε έναν αναγνωρισμένο Κρατικό τίτλο σπουδών, διεκδικώντας μια θέση στην παγκόσμια αγορά εργασίας.

Το Πανεπιστήμιο του Sunderland σε συνεργασία με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΡΑΣΜΟΣ, ανοίγουν τις πόρτες σε όλους τους υποψηφίους που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στην Αγγλία.

Κάνε λοιπόν το πρώτο βήμα και έλα να σε ενημερώσουμε για τις σπουδές σου, να σε βοηθήσουμε με την συμπλήρωση της αίτησης, να βρούμε την κατάλληλη εστία και να δούμε μαζί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για το φοιτητικό δάνειο.

Και όλα αυτά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

                      

 

We have 1132 guests and no members online

Επικοινωνια

ΕΡΑΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ

  • Τηλ: 2661044441